Over Van der Slikke Bouw

Van der Slikke Bouw is vaste bouw- en onderhoudspartner van grotere organisaties met meerdere locaties. We werken graag voor professionele gebouwbeheerders, die kiezen voor hoge kwaliteit.

Hoge kwaliteit

Als u ons werk aandachtig bekijkt, valt die kwaliteit u ongetwijfeld op. In de materiaalkeuze, in de afwerking, in de detaillering. We voelen ons niet thuis bij opdrachtgevers die alleen voor ‘veel en voordelig’ gaan. Dat we bij veeleisende opdrachtgevers al jaren over de vloer komen voor onderhoud en verbouwingen, zegt genoeg over onze kwaliteit.

Totaaloplossing

Wij voeren onderhoud en verbouwingen compleet uit. Inclusief disciplines als elektrotechniek, dak- en geveltechniek en installatietechniek. Ons uitgangspunt is dat we alles doen om het gewenste resultaat te bereiken. Dat kan dus ook grond- of sloopwerk zijn. En wat is makkelijker voor u dan een totaaloplossing? Eén aanspreekpunt voor uw verbouwing of technisch beheer?

We kunnen u nog veel meer vertellen over hoe we werken. Flexibel, klantgericht, meedenkend, vooruitdenkend. Maar liever laten we u dat ervaren. Neem contact op voor een kennismaking of een offerte.