Onze diensten

Van der Slikke Bouw is meer dan zomaar een bouwbedrijf. We zijn gespecialiseerd in onderhoud van vastgoed, technische diensten, verbouwingen en het verkoopklaar maken van vastgoed.

Onderhoud van vastgoed

Van der Slikke Bouw is graag uw partner bij het onderhoud van uw vastgoed. De basis is een meerjarenonderhoudsplan, gericht op behoud en rendabele exploitatie.

Voor al het geplande en ongeplande onderhoud kunt u een beroep op ons doen. We hebben ruime ervaring met multidisciplinair onderhoud, groot onderhoud en klein onderhoud. Van bouwkundig onderhoud en onderhoud aan elektra- en waterinstallaties tot het vervangen van gevelbekleding en kozijnen.

Technische diensten

Reparaties of kleinschalig onderhoudswerk? Maak het voor uzelf gemakkelijk en besteed dit uit aan Van der Slikke Bouw. Wij functioneren als uw externe technische dienst (of ondersteuning daarvan). We komen bij u langs op vaste momenten of als er meldingen zijn.

Ons werk als huismeester is breed en varieert van het ophangen van schilderijen tot het oplossen van klemmende deuren en het aansturen van onderaannemers voor specifiek onderhoud. U kunt alles bij ons neerleggen en juist dat is onze meerwaarde.

Verbouwingen

Verbouwen of renoveren? Veel opdrachtgevers vinden het ideaal dat wij:

  • verbouwingen compleet uitvoeren, inclusief timmerwerk, installatiewerk, sloopwerk, stuuk- en schilderwerk.
  • onze planning en werkwijze afstemmen op uw bedrijf. We houden rekening met uw bedrijfsprocessen en passen ons aan. Hierdoor blijft de overlast beperkt.
  • gewend zijn aan verbouwingen in extra kritieke omgevingen. We werken perfectionistisch en als het moet conform bedrijfsspecifieke procedures.

Verkoopklaar maken van vastgoed

Als u handelt in vastgoed, wilt u zo snel mogelijk verkopen. Hoe eerder u een koper vindt, hoe hoger uw rendement. Maar veel woningen zijn in de staat waarin u ze koopt wellicht niet klaar voor de verkoop. We zijn gespecialiseerd in het verkoopklaar maken van vastgoed. Dat wil zeggen: voor een beperkt budget noodzakelijk bouw- en installatietechnisch onderhoud uitvoeren en woningen visueel aantrekkelijk maken.

Particulieren

Uw woonwensen in vervulling laten gaan? Kies net als veel anderen voor Van der Slikke Bouw. Een garantie voor hoge kwaliteit en een perfecte afwerking. Maar ook voor een vertrouwd team dat netjes en volgens planning werkt. Niet alleen bij een verbouwing, maar ook bij nieuwbouw, onderhoud en renovatie.

Neem contact op voor een kennismaking of een offerte.