DSC01425

Over Van der Slikke Bouw

 

Eigenlijk is het uniek: zo goed als we zijn in ’t kleine werk, zo goed zijn we ook in grote projecten. We voeren als bouwbedrijf uiteenlopende verbouwingen en nieuwbouwprojecten uit voor particulieren. Tegelijk zijn we de vaste partner voor grote organisaties met meerdere locaties. Zowel de woningeigenaren als de professionele gebouwbeheerders kiezen voor

 

  • hoge kwaliteit. Als u ons werk aandachtig bekijkt, valt u de kwaliteit op. In de materiaalkeuze, in de afwerking, in de detaillering. We voelen ons niet thuis bij opdrachtgevers die alleen voor ‘veel en voordelig’ gaan. Dat we bij veeleisende opdrachtgevers al jaren over de vloer komen voor onderhoud en verbouwingen, zegt genoeg over onze kwaliteit.
  • een totaaloplossing. Wij voeren onderhoud en verbouwingen compleet uit. Inclusief disciplines als elektrotechniek, dak- en geveltechniek en installatietechniek. Ons uitgangspunt is dat we alles doen om het gewenste resultaat te bereiken. Dat kan dus ook grond- of sloopwerk zijn. En wat is makkelijker voor u dan een totaaloplossing? Eén aanspreekpunt voor uw verbouwing of technisch beheer?

 

We kunnen u nog veel meer vertellen over hoe we werken. Flexibel, klantgericht, meedenkend, vooruitdenkend. Maar liever laten we u dat ervaren. Neem contact op voor een kennismaking of een offerte!