2012-07-06-895

Verbouwingen

 

Uw organisatie is voortdurend in ontwikkeling. Misschien groeit u hard en moet u de beschikbare ruimte anders gebruiken. Misschien wisselen uw projecten sterk en hebt u daarvoor andere voorzieningen nodig. Misschien… Wat uw aanleiding ook is om te verbouwen, wij voeren deze graag voor u uit. Daarbij kan het zowel om renovatie gaan (van toiletgroep tot kantine) als om een interne aan- of verbouw.

 

Veel opdrachtgevers vinden het ideaal dat wij

  • verbouwingen compleet uitvoeren, inclusief timmerwerk, installatiewerk, sloopwerk, stuuk- en schilderwerk.
  • onze planning en werkwijze afstemmen op het bedrijf. We houden rekening met uw bedrijfsprocessen en passen ons aan. In overleg met u bepalen we wanneer we bijvoorbeeld met zwaar materieel kunnen werken en welke aan- en afvoerroutes we gebruiken. Want uw werk moet doorgaan, met zo min mogelijk overlast voor medewerkers en bezoekers.
  • gewend zijn aan verbouwingen in extra kritieke omgevingen. We werken perfectionistisch en als het moet conform bedrijfsspecifieke procedures. Daarbij kan het zowel om veiligheids- als om kwaliteitsprocedures gaan, bijvoorbeeld in chemische, experimentele of zorgomgevingen.