DSC01571

Onderhoud van vastgoed

 

Als u verantwoordelijk bent voor het beheer van vastgoed, is het onderhoud één van uw aandachtspunten. De gebouwen die u als organisatie in gebruikt hebt, vragen om zowel klein onderhoud als planmatig onderhoud. Van der Slikke Bouw is daarbij graag uw partner, zoals we dat ook zijn voor andere grote organisaties met meerdere complexen en locaties.

 

We zien onze samenwerking met u als een partnership. Uw doelstelling is een rendabele exploitatie en behoud van het vastgoed. De basis is een meerjaren onderhoudsplan. Voor al het geplande en ongeplande onderhoud kunt u een beroep doen op ons. Wij

  • voeren multidisciplinair onderhoud uit: bouwkundig onderhoud, inclusief onderhoud aan dak- en zinkwerk en Elektra- en Water-installaties. Maar ook onderhoud aan buitenterreinen.
  • doen klein onderhoud, zoals het oplossen van klemmende deuren, het vervangen van slechte kozijnen, het reinigen van dakgoten of het repareren van lekkende kranen.
  • doen groot onderhoud. Conform uw meerjaren onderhoudsplan vervangen we bijvoorbeeld overstekken, kozijnen, gevelbekleding of andere bouwkundige elementen.